Friskis!

Nä,det funkar inte att slarva med träningen, det gör ont både här och där efter jobbet om dagarna så jag har minsann fått inse att jag måste hålla igång, även om motivationen är lite dalanade emellanåt. Jag gillade armbrytnigsträningen jättemycket, men tyvärr ligger deras pass ofta när jag jobbar, så det är knepigt att få ihop, iallafall varje vecka.

Igår bestämde jag mig för att provträna på Friskis och Svettis som ligger ett kvarter nedanför där vi bor. 250 m, no excuses! På Seminoff kör jag nästan alltid själv och är kanske inte det bästa alla dagar.. Jag blev glatt överraskad över anläggningen, det fanns precis vad jag behövde, dessutom en massa roliga klasser. Det kanske blir en nytändning, om än på ett helt annat plan än förut,känns lite som att vara tillbaka tio år i tiden då jag jobbade på Apladalens Sportcenter i Värnamo. En bra känsla!

:)

 

 

 

 


Kommentera