Full fart

Bloggen har hamnat lite i skymundan sista tiden, det är verkligen full fart nuförtiden och funderar ibland på att lägga skrivandet på is. Förutom en envis förkylning som tagit lång tid att bli kvitt så är allt bra, Algot har ”peppar peppar” klarat sig från baciller och han röjer mer än någonsin, att börja på dagis har verkligen satt fart på utvecklingen och för varje dag kommer nya saker och påhitt 😉 Det är verkligen jättekul och han är en liten bestämd herre med stor aptit på livet! Stefan säger ibland att jag mött min överman i envishet 😀

Tiden kretsar mest kring familj och jobb nu, träningen har halkat rejält på efterkälke men det känns faktiskt ok. Jag har helt tappat drivet och skulle verkligen behöva en knuff, eller kanske bara acceptera att ”var sak har sin tid”. Tankar och intresse ligger istället på hästar och ridningen.  Jag har fått en riktig ”hästdepression”, saknar hästlivet så det gör ont i hjärtat.
Jag är glad över att det går så bra med Filur för Hanna, hon är en perfekt ryttare för honom och kanske blir det så att hon köper honom nästa år, vi får se. Jag har (äntligen?) insett mina begränsningar som småbarnsmamma, det kommer bli svårt för mig att matcha Filur med träning och tävlande på den nivå han ”kräver” , både ekonomiskt och tidsmässigt och har börjat fundera på andra alternativ, ambitionerna måste ju vara anpassade med verkligheten, nu måste hästlivet i första hand  fungera med familjelivet och mitt jobb och jag får sänka förväntningarna på mig själv och vad som är möjligt.

Häromdagen var jag ute i Björlanda och provred min fina vän Veronicas islandshäst Skuggi, så himla kul! Där öppnade sig en ny värld och utmaning :-) Jag har verkligen fått upp ögonen för islandshästen efter passet, det är verkligen en stor häst i liten förpackning! Det är helt annorlunda än ”vanlig” ridning på ”stor brun häst” (som islandsfolket säger) så svårt och häftigt på samma gång! Jag kanske byter bana? 😉

image

Stor kram
Jossan


Kommentera