Det tar emot

Det är svårt, jobbigt och tufft att ibland inse vissa saker, som att man inte är mer än människa och att man ibland tvingas prioritera. Jag talar om min häst, min Filur.

Mammaledigheten är över och det är dags för dagis och att jobba heltid igen, att bo mitt i Göteborg och ha häst uppstallad utanför stan med trängselskatter, köer och inte minst tiden det tar att komma till stallet tenderar mer att vara en stress än ett nöje. Filur är en otrolig talang och hästägande kräver sina timmar. Just nu känner jag att jag inte kan ge honom den tid han förtjänar för att utvecklas.

Mitt liv ser annorlunda ut idag och att ta vara på tiden med Algot och Stefan när jag är ledig känns oerhört viktig och därför har jag beslutat mig för att ta ett break från hästägandet och sälja eller låna ut Filur en längre period.Nu hoppas jag hitta ett riktigt bra hem åt honom och en duktig ryttare som kan ta tillvara hans kvalitéer.
Det känns inte alls roligt, men det är väl som uttrycket säger,

”Allt har sin tid” .

:(


Kommentera