Hey ho let´s go!

Man ska aldrig säga aldrig heter det ju och uppmuntrande kommentarer från olika håll som ” Håll fast i styrketräningen”, ” Träningslusten kommer tillbaka, det är bara nu” , ”Allt har sin tid”. .har kommit från vitt skilda håll när jag haft svårt att motivera mig.

Ja, inställningen till träningen har varit lite skiftande sedan jag blev mamma och för en tid sedan hade jag en mega (MEGA ) dipp som jag skrev om och träningen kändes mest som en stor press att leva upp till. ”Allt har sin tid” stämmer verkligen och att jag tog ett riktigt break från allt gjorde nog sitt, nu har glädjen återvänt och jag tränar på flitigt med glädje.

Jag har på något sätt fått en nytändning och har nu påbörjat ett 6 veckors uppbyggnads program i marklyft, ” Russian deadlift routine” och det skall bli spännande att se vad jag landar på efter dessa veckor, det är helt annorlunda än vad jag tidigare kört så det skall bli kul att testa.

 

image

Hey ho, let’s go! :)


Kommentera