Så in i märgen.

Träningsvärken har slagit till. Stel som en 90 åring hasar jag fram idag. Jag hade nästan glömt det, hur det kändes. Sista passen har gått bra, möjligen legat lite på gränsen (as always) men.. Det känns bra och då kör jag.
Igår löpning på morgonkvisten och stöt, stötdrag och böj på kvällen. Missade det där med böjen på kvällen, att det stod på programmet. Hade kanske inte kört löpträningen om jag tittat en gång extra i träningsdagboken. Det gick bra ändå, serie 3 :or på 90 och stötar som kommer mer. Under dagen fick jag en jag-kan-inte-varför-varför dipp. Sådär som jag får ibland och tvivlar på hela min existens. En annan form av prestationsångest. Ett samtal över FB med coach Cilla och det kändes bättre . Passet blev bra- men idag. . Det känns.

Idag vila, ska köra lite lätt på cykeln om Stefan hinner hjälpa mig att montera ihop trainern , annars en långpromenad. Ungefär så långt sträcker jag mig idag, men redan taggad för nästa pass.

Nåt slags flow har jag ändå.


Kommentera