En Cilla för själen

En del människor betyder mer än andra. Man kanske inte alls träffas så ofta men ändå finns dom där. Nära.
Igår träffade jag Cilla, en mycket fin vän som jag lärt känna genom tyngdlyftningen. Vi har följts åt under flera år men det var faktiskt först igår som vi tränade ihop.  Ett pass på Seminoff som betydde så mycket.

Lyftning, kaffe och Ballerinakex, ett svårslaget möte med bra träning. Men också meningsfullt att bara prata, utbyta tankar. Jag är otroligt glad och tacksam över att få lära känna Cilla. Så ödmjuk, jordnära och klok. Dessutom svensk mästare i tyngdlyftning x 2 bland så mycket annat. Utan tvekan den starkaste morsan jag vet!

image

Bild ärligt stulen från Cillas instagram. 

Ser fram emot att ses snart igen – och det som nu ligger framför mig..

Du och jag Alfred ? ❤


One comment

Kommentera