Strongher

Idag startade första kursen av Strongher på Seminoff –  ett koncept för tjejer som vill prova styrkesport, få hjälp med  sin teknik eller ta ett steg vidare i sin utveckling för att börja tävla. Tyngdlyftning,  Styrkelyft och Strongwoman, alla tillfällen i ”miniworkshops”.  Det är verkligen motiverande att jobba med coachning, det ger så mycket glädje att se när personen upptäcker vilken potential hon eller han har. Hur något som varit svårt och ”omöjligt ” plötsligt blir lätt. Jag vill verkligen försöka förmedla min kunskap, det jag lärt mig genom åren som aktiv,  erfarenheter och lärdom.

Det blev en lång dag på Seminoff,  första riktiga arbetsdagen. På förmiddagen höll jag seniorträning med de härliga pensionärerna , därpå pappesjobb och egen träning.

Imorgon startar dagen med löpning på morgonkvisten och därpå finbesök från Varberg. Vår gode vän Fever kommer upp med ett gäng klienter för träning. Denna man, Georg Hällstorp (som han egentligen heter) är en person jag sett upp till i många år och det är verkligen en ynnest att få träffa honom och lyssna på hans kunskap.  Nyss gjorde han sitt 63 :e maraton – bland så mycket annat..!

Må så gott!
Kram

image


Kommentera