Love it

Jag älskar mina nya vanor, min nya träning och det långsiktiga mål som både skrämmer och motiverar till tusen. Jag är så glad!!

Bloggen har blivit lite lidande så istället för en avhandling kring ”allt som skett” sista tiden får några bilder illustrera.

image

Löpningen är igång och det känns så himla bra! Sakta men säkert blir steget lättare och kroppen starkare. 

image

I helgen var det julmarknad här i Hindås. En väldigt lycklig liten kille fick en heldag med massa roligheter, åka häst o vagn, femtielva varv i karusell (meeeer mamma!) och julfika i det gamla anrika Stationshuset där det spelades julmusik. Mysigt. Morfar var med och vet inte riktigt vem som var gladast.

image

Workshop i tyngdlyftning!  Nu är jag igång igen och har hållt en del kurser, fram till jul är jag nästan fullbokad och det känns väldigt roligt! Här är två tjejer som var med på en av kurserna, riktigt duktiga. Efter jul kör vi en uppslutning igen. Välkomna då!

image

Kram!


Kommentera