Keep going

För det mesta flyter allt på, men det finns dagar..
Det blev en stökig morgon – och tidig morgon imorse. Vaken sedan 04, då Elof vaknade jollrande glad över att en ny härlig dag stod för dörren – Ja, jag kunde ju iof kört ett lite tidigare morgonpass när jag ändå var uppe, men kändes hårt att väcka Stefan. Det räckte att två av oss var vakna. Algot vaknade efter lång övertalning – på ”fel sida” , alldeles på tvären och vägrade göra något annat än att rulla in sig i täcket. ”Jag är en körv mamma! ”

Det slutade med ett samtal till dagmamman (underbara människa!) att Algot fick vara hemma idag. Ja,jag kapitulerade. Fick ställa in ett par möten. That’s life.

image

Med en lucka på morgonkvisten innan Stefan drog till jobbet passade jag på att klämma in ett pass – upp på cykeln för lite mtb.
Djupa andetag. Skogens lugn. Andas!

Väl hemma igen, mör i benen och fullmatad med energi och adrenalin. Idag har vi haft pysseldag här hemma istället.Nöjd liten kille. Och mamma!

Nu är Stefan strax på ingång och vi ska äta middag innan jag kör ett andra pass idag, ska förbi cykelklubben och prova nya kläder också. Kul !

image

Tack o lov för energidryck en sån här dag…

Keep going! 


Kommentera