Heja Sverige!

image

Just nu pågår VM i armbrytning som i år hålls i Malaysia. Tyvärr streamas inte tävlingen  men följer med spänning uppdateringarna kring deltagare och resultat. Sverige är ett av världens mest framgångsrika länder i armbrytning, kanske har framfarten kring Heidi Andersson ”Armbrytarskan från Ensamheten”  gjort att många provat på och fastnat för sporten  – och att det på sätt skapats en ”vinnarkultur” i Sverige . Framförallt på damsidan finns starka namn som Sara Nyberg, Erika Bengtsson, Agnes Åkerlund, Elina Persson och Joanna Blind för att nämna några, alla med stora chanser till medalj på VM. Framförallt ser jag med spänning fram emot Fia Reisek (Aktiv Armsport ) matcher och tror faktiskt att guldmedaljerna redan nu är säkrade..

Stort lycka till allihopa!!


Kommentera