Good News!

Så, då var det officiellt! Seminoff utvecklar verksamheten med PT gym och slår upp portarna under oktober.  Känns fantastiskt roligt och ser fram emot en spännande höst! Vi kommer att hyra en del i företagshuset där Stefan redan nu har sin klinik och blir därför väldigt praktiskt både för klienten och oss. Vi kommer att kunna erbjuda personlig träning, mindre gruppverksamhet och kurser. Just nu väntar vi på ett golv som skall läggas och därefterflytta in utrustningen. 

Igår körde jag ett pass på gymmet, ben och bänk. Knäböj med camberedsquatbar, bambustång ( gummiband / kettlebells ), sizzysquat och ghd. Några set bänk och axlar. Idag kan jag lova att det känns i kroppen, inte ont på något sätt – men träningsvärk!

image

På förmiddagen idag kom en vän förbi och tillsammans gick vi en långpromenad i spåret. Trevlig runda och skönt att ventilera saker, prata om allt och inget. Klok som hon är så känner jag mig nu på ”rätt köl igen.” Ibland behöver man bara någon som sätter fingret på saker och ting.Release and let go!

Tack ❤


Kommentera