9 månader i rasande fart

.. och en vecka som känns som en evighet. Ja, nästan. Ingen bebis ännu, idag v 40+5. Ingen big deal egentligen, jag gick över med Algot också och han ”kommer när han kommer” .. och trivs  uppenbarligen därinne i magen! Jag njuter av ledig tid med familjen, men är undermedvetet lite på helspänn, när skall den där första riktiga värken sätta in?

Det är en spännande tid, att inte alls veta.. att våga släppa kontrollen och bara följa med, låta livet, kroppen ta över för vad som komma skall.

image

Älskade unge!

Jag försöker vila mellan varven men blir snabbt rastlös och kör mina gympass som vanligt. ”Ät,njut och gör vad du känner för” säger barnmorskan. Just nu känns det lite som om livet står på paus och känner mig som ett litet barn,  -”När kommer tomten egentligen”?

Ikväll tränade jag hemma och körde lite styrka och gummiband vid armbrytarbordet. Har lillebror inte kommit tills på torsdag så siktar jag att vara med på träningen på Aktiv, men hoppas såklart på att vara på BB..
Jag har sista(!) besöket hos barnmorskan på onsdag, sen blir det tid för igångsättning.

Känns helt sjukt konstigt att vi snart har en liten bebis i familjen. Så efterlängtad!!

 

image

image

Kram J

 


Kommentera