Lata dagar (40+3)

I väntan på bebisen (som tycks tro att tidsfristen går ut i augusti) så njuter vi av sommar, sol och värme. Och träning! Ja, även om träningsnivån är väldigt medioker så är det ändå skönt att kunna göra lite.. jag har inte gått upp så mycket, vågen visar +7 kg och känner mig trots allt hyfsat rörlig för att vara höggravid.. men längtar förstås innerligt efter att bebisen skall komma snart.

Igår tog vi båten till en liten strand där vi brukar bada, en liten strandremsa där vi hitintills alltid varit själva. Jag är så otroligt glad över flytten till Hindås, vi trivs så himla bra här och är en väldig kontrast mot förra sommaren  då vi bodde i lägenhet mitt i centrala Göteborg, även om det också hade sin charm.

Igår red tjejerna från grannstallet förbi och Algot fick rida upp från sjön till huset. Lycka!

image

Ha en härlig dag!

Kram J


Kommentera