Väntan…

Nej, än så länge är det lugnt på bebisfronten, inga tecken på att det är dags och har ställt in mig på iallafall en vecka till. Tur att vädret är så fint och att Stefan är ledig! Dessutom kom världens bästa svärmor ner från Dalarna i måndagskväll vilket var väldigt uppskattat. Algot är överlycklig och håller farmor sysselsatt.. men jag tror de har lika roligt båda två.

Idag har jag suttit klistrad vid livestreamingen från SM i Sundsvall, damtyngdlyftningens klass +75 kg gick av stapeln  och det var en riktigt spännande tävling. Det blev en jämn kamp mellan Cilla (Cecilia Nilsson) och Paula ( Junhov Rindberg ) där Cilla tillslut tog guld. Grattis!

Antalet deltagare i klasserna har verkligen ökat i år, roligt och inspirerande att se så många duktiga tjejer.  En riktig motivationsboost! Nästa år kanske…? ?

Ha en toppendag!

Kram J


Kommentera