Efterlysning!

Är det någon som sett till storken? Meddela gärna honom gärna att ta vägen förbi Hindås! Nej, ingen bebis ännu alltså. Jag var hos barnmorskan i onsdags och allt såg bra ut, nu är det bara upp till lilleman att bestämma ankomstdag. Jag har inte gått över tiden än så egentligen borde jag släppa tankarna på ”när, när, när” och det går ju inte att påverka när förlossningen skall starta – det blir när det blir!

storken

Jag mår iallafall väldigt bra, nästan så jag undrar om det inte är något fel? Stefan har semester och vi passar på att göra lite dagsutflykter, tar vara på tiden och förbereder lite,jag har plockat iordning bebiskläder efter Algot (herrejösses att han har varit så liten!) fixat med vagnen och bäddat vaggan. Ja, det går bra att komma nu!

Idag åker flera av armbrytarna från Aktiv upp till Hedemora,önskar dem stort lycka till i helgen!! Dessvärre är det inte många kvar hemma just nu och hade sett fram emot träningen igår, men det fick bli gympass istället och hoppas att någon kör på söndag. Ja, om jag inte har annat för mig då.. 😉

Kram J

 

 

 


Kommentera