Nu är det nära.. ?

väntan

Idag är det 9 (nio) dagar kvar till beräknat datum för förlossning men än så länge gör den lille inneboende inga som helst tecken på att vilja lämna sin trygga plats.

”När man minst anar det..”? Nu känner jag mig extremt redo och han får gärna komma nu, snart ! Fast inte imorgon, helst inte då. Imorgon fyller Algot 3 år och får man välja (?) dag så helst inte imorgon. Men på onsdag! Onsdag är en bra dag bebisen! Ok?

Igår var det Midsommarafton och vi hade en väldigt mysig dag, precis lagom! Här i Hindås hölls traditionsenligt firande med sång och dans, fiskdamm för barnen och fika. Algot var väldigt stolt över sin krans, tills den började klia och små djur (!) började krya ur blommorna. Nu hänger den på ytterdörren istället.

krans mittallt

Mitt allt!

Lite träning har jag hunnit med den här helgen också, idag armbrytning med gänget på Aktiv. Bra pass och känner mig jättemotiverad i träningen. Nästa vecka åker ett par av medlemmarna på Dalabrytet i Hedemora, jag hade så gärna varit med men förhoppningsvis (!) så har jag annat för mig då. Hoppas iallafall.

howdy

Ha en skön kväll!

Kram J


Kommentera