Inget är som väntans tider..

Om ändå tiden kunde gå lite fortare! Nu börjar det kännas lite drygt att gå och vänta på att bebisen skall komma, visst dagarna går fort, men önskar ändå att allt var klart nu och att han var här! Jag ska verkligen försöka att göra som alla säger, vila och njuta av den här tiden, men har inte riktigt kommit fram till hur man njuter när man är höggravid. Jag försöker sysselsätta mig så mycket sm möjligt, vilket egentligen inte är så särskilt svårt när man har en tre åring..Nåväl, han kommer när han kommer.Idag är det 15 dagar kvar till beräknat datum.

Algot ser väldigt mycket fram emot att bli storebror och pratar dagligen om bebisen, hur han ska få låna hans leksaker, att han ska köra barnvagnen och pussa på honom. Men nej, han ska INTE byta blöjor. 😉 Härom veckan fick han en flytväst och den blev han ofantligt förtjust i, helst skulle han sova i den också men efter övertalning så blev det trots allt pyjamas. Till frukosten skulle den dock prompt på igen.

saftey

Safety first

Igår var jag på Aktiv och körde armbrytning, så himla roligt det var!Det var ett tag sedan nu, blivit mer fokus på annan träning men bestämde mig efter passet att verkligen lägga lite extra krut på armbrytningen igen. Jag har saknat det mer än jag trodde och så kul det var! Idag känns det rejält i rygg och armar, men på ett bra sätt. Jag ska alldeles strax iväg till gymmet för träning, får se hur många pass jag hinner med innan det är dags!

tryck

Efter armpass

Kroppen är tokladdad nu och det är bra tryck på passen ..! Jo, jag ska försöka vila också.

 

Ha en härlig dag!

Kramar J :) ssan

 

 


Kommentera