Vecka 37

Så, nu har ytterligare en vecka passerat och kliver in i vecka 37 av graviditeten. Nästa vecka skall vi på näst sista (?) besöket på MVC och skall göra en sammanfattning och gå igenom det sk förlossningsbrevet och gissar på lite provtagning. Som jag tidigare skrivit så känns det väldigt overkligt att det nu är så nära, nio månader har bara rusat förbi! Vi längtar väldigt och Algot är väldigt spänd på när lillebror ska komma, kommer ibland med leksaker och stoppar dem innanför tröjan på mig ” bebisen i magen får låna mina leksaker”.

v37

Älskade lilla liv! <3

Ett i-landsproblem som nu uppstått är svullna fötter. Jag är innerligt tacksam över att det är något så simpelt, men hade vissa bekymmer igår på träningen att få i fötterna i mina styrkelyftskor. Det gick till slut efter mycket kämpande, men svettigt var det.

skor

På plats!

safety

Del av gårdagens program, träning med safety squatbar ( Westside)

 

Nu ska jag och Algot ut i solen, för första dagen på länge så har vi uppehåll och sooool här i Hindås.

Kram J

 

 


Kommentera