Dagarna går..

.. och det börjar närma sig! Insåg att bloggen blivit lidande (igen),tiden går verkligen i raketfart och sitta ner och printa ner ett par rader har verkligen varit lättare sagt än gjort. Oavsett, allt är bra och det är knappt en månad kvar tills ”det är dags”, foglossningen har gått tillbaka och jag är så tacksam över det. Jag var beredd på att det skulle bli värre och värre i takt med att tiden gick, istället vände det helt om och känner i det närmaste ingenting. Det är dock livlig aktivitet i magen, han sparkar som attan emellanåt och att somna på kvällarna är inte alltid det lättaste. . men jag får se det från den ljusa sidan, det är en pigg krabat därinne!

Jag håller igång med träningen ännu och det är så himla skönt, även om jag får modifiera vissa övningar så har jag ändå lyckats köra enligt mitt program. Jag har ingen aning om vad som väntar runt kröken, hur allt kommer bli  men känner mig väldigt motiverad att komma igång att tävla igen och har klara mål (som jag håller lite för mig själv ännu..) och inställningen att klara det.

Lite mer vis av erfarenhet den här gången och landat i mig själv, omställningen att bli mamma första gången var större än jag anade. Jag behövde tiden. Nu ser jag fram emot att lilleman skall komma och att börja vägen mot målet.

Ett steg (lyft) i taget!

westsideblogg

 

Ha en fin dag!


Kommentera