Lite sen sist.

Här duggar det inte tätt med inlägg..!

Våren har rusat iväg och känns som om jag knappt hunnit med att tänka (än mindre blogga). Det är redan början av maj och jag har nu drygt 7 veckor kvar tills ”det är dags”.. ja, man vet ju aldrig, det kan ju både bli tidigare och senare men känslan säger tidigare. Jag får förmodligen äta upp de raderna och gå över tiden istället, men det må vara hänt. 😉

Jag har mått väldigt bra den här graviditeten, det har verkligen varit som natt och dag, jag är betydligt tryggare i mig själv nu än förra gången, då jag inte hade en aning om någonting kring vad som väntade, hur livet skulle förändras, ”slängen av identitetskris” (för vem var jag egentligen när jag inte lyfte, vad stark och tävlade och presterade..men det är en annan historia)

Just nu längtar jag så himla mycket efter att bebisen skall komma. Det enda som är besvärande är egentligen foglossningen som nu dykt upp och som satt krokben i vardagen. Min plan var att jobba in i det sista, men det visade sig vara omöjligt. Foglossning är verkligen bland det mest osköna man kan ha. Nu har jag fått möjligheten att vara hemma sista tiden och det var kanske en mening i sig? Det kändes ganska konstigt första veckan, som om ”‘är inte helgen slut snart..” men nu börjar jag komma in i nya vardagsrutiner och börja ta in att vi faktiskt snart skall ha barn!  Vi var på kontroll hos barnmorskan i onsdags och allt såg bra ut, det är lika magiskt varje gång att höra de små hjärtljuden! Vågen visar + 5 kg och jag är ganska mobil fortfarande, ja, förutom foglossningen då.

Träningen är inte lika avancerad (!) som förra graviditeten men tränar det jag kan. Det är trots allt inte så långt kvar nu och tänker mer på att ta hand om kroppen för att snabbare komma tillbaka. Armbrytningen går iallafall bra!

aktiv

Nya snygga teamkläder från Aktiv Armsport! Tusen tack!

Jag är väl mer eller mindre (ö)känd att ha tävlat i de flesta styrkesporter vid det här laget och fått frågor från flera håll vad jag skall satsa på efter den här graviditeten? 😉  Först o främst skall jag landa i att bli tvåbarnsmamma,  men tävlingshjärnan går på högvarv emellanåt, minst sagt!

jossanblogg

Ha en härlig dag!

 

Kram Jossan

 


Kommentera