Det går undan!

Här duggar inte inlägget tätt precis,det har varit fullt upp sista tiden och bloggandet har kommit lite i sista hand. Ska försöka uppdatera lite oftare..

Dagarna går fort, jag har börjat jobba mer kvällar nu vilket passar mig bättre nu när jag faktiskt börjat känna mig gravid (!) och faktum är att det inte är så långt kvar nu. Igår var jag på mvc för rutinkontroll, alla värden och prover var perfekta och det kändes ju förstås skönt, men det bästa var ändå att höra de små hjärtljuden.Det är verkligen magiskt och det var svårt att hålla tillbaka tårarna i ren glädje.Lilla mirakel! Vågen pekar nu 4 kg+ sedan före graviditeten.

Dagen avslutades i vänners lag, vi fick finfrämmat av Sebastian och Petra, väldigt trevligt och ser fram emot att ses snart igen! :)

mage v 27

Träningen rullar annars på ”som vanligt”och är väldigt tacksam över att det fortfarande känns bra, upplägget jag kör nu (Westside) känns riktigt bra och ju mer jag tränar förstår jag vilket komplext system det bygger på. Imorgon åker vi till Borås Atletklubb och tränar, roligt med lite variation och omväxling, dessutom gillar jag gymmet skarpt, det finns inte många så gedigna atletklubbar kvar i Sverige. Dessutom skall jag träffa Sara, en duktig tjej som är på gång med comeback i styrklyft.

Nästa vecka drar vi dessutom igång vårt nya koncept med utomhusträning här i Hindås, ”Athletic Strength”, det ska bli jätteroligt och platserna blev snabbt uppbokade. Nu håller vi tummarna för härligt påskväder!

 

Stor kram!


Kommentera