Ledig lördag!

Så var den här arbetsveckan till ända, tiden går så fort och jag hinner knappt med känns det som. Var det inte måndag nyss? Tittade i kalendern tidigare och insåg att det är knappt 3,5 månad kvar tills lillebror kommer. 3,5! Plötsligt kändes det lite mer verkligt, eller egentligen overkligt.. men känner mig än så länge väldigt lugn och tillfreds, nu har jag ju ”gjort det en gång” redan och vet lite(?) vad som väntar..med Algot var det en jättestor omställning att bli mamma, långt mycket omvälvande mer än vad jag trott men ändå det bästa som hänt mig. Kanske blir det lika stor omställning att bli tvåbarnsmamma, men jag känner mig iallafall betydligt tryggare nu.

Idag har värsta träningsvärken lagt sig efter armbrytningen i torsdags, ett roligt pass men det kändes minsann efteråt. Träningen har gått bra i veckan, hittat ett bra ”lagom” balans i att träna så här i sluttampen av graviditeten, ett koncept som ändå utmanar, influerad av Westside Barbell. Stefan läser deras tränarutbildning nu och jag följer kursen. Väldigt inspirerande!

Väldigt nyttiga övningar och ”tänk” för min del.

bloggmarsbänk

Trevlig helg! :)


Kommentera