Snabb lunch- snabbt inlägg

Hemma på lunch en snabbis, idag är det dag tre på inskolningen och blev ”hemskickad” av personalen en stund, det går jättebra och Algot har allt annat än mamma att tänka på. Träffade en jättetrevlig tjej på inskolningen som också skolade in sitt barn,var riktigt trevligt att få träffa henne, en del människor klickar man direkt med. Imorgon blir det Algots första riktig dag på egen hand och tror det kommer gå jättebra, största frågan just nu är hur jag ska få hem honom. Igår var det en dryg kamp, vill inte åka hem -”leka dagis”!!! O andra sidan, det är skönt att han trivs .

Just det! Igår var det ju armbrytning, lyckades få ihop ett pass med ett gäng som också var lediga på dagen, och så kom Fia med en vecka gamla lilla Vidar. Så otroligt söt!! Känns konstigt att det snart (nja) är min tur.

Det blev ett bra pass, nyttiga tips av Fia och känner mig ganska mör i armarna idag. På söndag är det dags igen och ser verkligen fram emot passet. Vi är ett gött gäng som kör ihop, hjärtligt välkommen att hälsa på och prova om du är nyfiken :)

Näpp, nu måste jag iväg igen, dagen har gått fort! Hämta Algot, laga middag och sen är det dags att åka och jobba kväll.

 

Ha en härlig dag,

Kram!


Kommentera