Inskolning och träning

Det är tisdag eftermiddag och skall åka iväg till jobbet om en stund för kvällspasset som väntar, har hunnit träna på Seminoff medan Stefan och Algot var på första riktiga inskolningsdagen. Jag var där igår en stund med lilleman för lite information och ”rundvandring”. Det största problemet har varit att få med honom hem, vill inte åka från dagis, där är ju jättekul! Ja, det är ju iallafall ett kvitto på att han trivs där och hoppas att det kommer fungera bra. Nu är det en trött kille som vilar i soffan. Mycket intryck och saker att ta in.

Mitt pass idag blev knäböj och axelpressar med bambustång/kettlebells och gummiband.Grymma övningar och tar mycket mer än man kan tro, väldigt nyttigt! Avslutade med chins och kettlebells. Imorgon blir det armbrytning med Aktiv och det skall bli så himla roligt. Sista passen har jag missat och kört hemma vid armbrytarbordet med olika gummibandsövningar, det ger sitt men såklart inte samma sak som riktigt motstånd.

Can´t wait! :)

 

febpass


Kommentera