Hemma igen!

Helgen gick så himla fort, alldeles för fort! Vi kom hem igår kväll och hade en jättefin helg i Skåne, det var verkligen jätteroligt att vi kunde samlas allihopa och barnen hade jättekul ihop, bus från morgon till kväll..! Tråkigt dock att pappa inte kunde komma. 

image

Idag har jag varit ledig och drar igång min arbetsvecka imorgon kl 07. Passade på att åka och träna efter lunch på RK stark hälsa. Det blev bänk med assistansövningar och avslut med armbrytarspecifik träning.  Algot var med och hejade ivrigt på ”-Mamma, träna!!” samtidigt som han hade fullt upp att köra rally med bilarna som han hade med sig, gunga i trx:en och rulla pilatesboll. :-)

Johanna var där med sin dotter Wilda, trevligt att hänga lite efter passet med kaffe och prat.

Träningssuget börjar komma tillbaka på riktigt igen, det har varit en höst då mycket annat tagit fokus, flytten, nytt jobb och inte minst att jag blev gravid (!) Jag mår jättebra, förutom att jag är väldigt trött vissa kvällar, men så är det ju någon som växer där i magen också.

Nu är det dags att göra middag! 

Må väl,

Kram!

Posted from WordPress for Android


Kommentera