Första snön

Imorse vaknade vi upp till ett snötäckt Hindås, första snön! Algot blev alldeles lyrisk och ville springa ut i bara pjamas. ”-Nöööö! Nööö!  (”s” är ännu en svår bokstav)
Under dagen har det slagit om till plusgrader så det återstår att se hur mycket snö som ligger kvar till i kväll.

image

Häromdagen höll jag styrkelyft seminarium på RK stark hälsa i Rävlanda för en grupp träningstjejer, otroligt roligt att träffa dem och förhoppningsvis inspirerat någon till att börja lyfta! Flera imponerade väldigt och skulle med säkerhet komma långt inom styrkelyft.
Jag tycker det är jätteroligt att hålla kurser, att ge av mina erfarenheter och upplevelser från träning och tävling,motivera. Och inte minst tankar kring självbild och självkänsla. Ätstörningar och vägen tillbaka. Styrka är mer än bara muskler.

Sen jag skrev senast så har jag varit på inskrivning på mvc, provtagning och sedvanligt samtal. Det kändes nästan lite overkligt när jag satt där i väntrummet och tankarna kom när jag var på inskrivning förra gången,  då jag väntade Algot. Då var jag så nervös, allt var så nytt och hade ingen aning om vad som väntade.  Det har jag inte nu heller,  men jag känner mig så lugn och trygg i det hela.  Det känns jätteroligt och är väldigt tacksam över att ha blivit gravid igen, det är ju faktiskt ingen självklarhet. 
Nu har vi fått tid till ultraljud och det känns jättespännande att få kika in där i magen och se vem som ligger där på tillväxt.  Vår nya familjemedlem!

Må väl!
Kram ♥

 

Posted from WordPress for Android


Kommentera