Gårdagens pass

Igår var det dags igen, armbrytning på Active och var ett bra gäng som körde, Fia,Cecilia, Erik och jag. Dessutom kom en ny kille som ville prova bryta, han hade händer som dasslock(!) så det var en ju en lovande start som armbrytare.  Han berättade att han sett Sarah Bäckman på Youtube och då fastnade han för sporten.  No shit. ”Henne vill jag träffa!”

Ja, vilken förebild hon är och vilken resa hon gjort!   Det är svårt att inte imponeras av Sarah. Från mobbad och överviktig (överviktig enligt Sara själv) till världtoppen i armbrytning,  Gladiator och nu gift i Usa och tillbaka igen som armbrytare (med besked!) efter ett uppehåll. Som en saga!

image

För att återknyta till passet, så kändes det väldigt bra. Jag har haft en liten downperiod med tekniken och tyckt att allt känts bakvänt och fel men nu börjar det släppa och känner att jag tagit mig upp ett pinnhål. Roligt och väldigt motiverande.
”Tro på dig själv” säger Fia.

Hon har ju så j-a rätt!


Kommentera