Val och proriteringar

Prioritera. Välja.

Jag har förändrats väldigt mycket sedan vi fick barn, livet har fått en annan dimension och jag är mer tillfreds idag med hur jag är som person. För några år sedan  var jag väldigt fokuserad på mitt idrottande, för mycket kan jag känna idag när jag tänker tillbaka.Men just då var det vad  jag ville.

 

Idag har jag hittat en balans i träningen och tycker det är roligt.
Jag har hittat  armbrytningen och jag älskar sporten.  Jag älskar träningen, älskar utmaningen och de härliga människorna jag lärt känna.

Det fanns en tid då träningen fullkomligt tog över mitt liv och  ätstörningar var ett faktum. Det fanns en tid då personbästa inte var bra nog, en första plats var inte tillräcklig. Jag  lade en oerhörd press på mig själv, aldrig nöjd.

Idag har jag landat och är trygg i min person. Personbästa är inte min identitet och jag ser det jag gått igenom som en oerhörd styrka. Kanske lite klokare.
Att släppa på kraven har gett större plats för lycka.

Jag läste en väldigt bra artikel i Runners World av Jonas Colting.

 

Tänkvärd.

 

(klicka för större format)

ego

 

 

 


Kommentera