Hipp Hipp hurra

image

Två år har gått sedan Algot kom in i vårt liv. Två pr av ofattbar lycka och glädje. Så välkommen och och så älskad!

Idag firade vi Algots födelsedag med ett besök på Borås Djurpark. Väldigt uppdkattat. Algot är trots sin unga ålder en riktig djurvän och pratar väldigt mycket om ”djuuuur”. En riktig liten ”Pelle i Saltkråkan”.

Det var ett riktigt lyckat besök och idag har Algot både sett och klappat djur, ridit på ponnyridningen ( mamma gör highfive) kört traktor (!) ätit glass, lekt på lekplats.. ja, det blev en späckad dag!  Vi avslutade födelsedagen med middag hos pappa och Faster Birgitta. Algot blev ordentligt firad med paket och tårta. Väldigt roligt! Kort kommer, just nu ligger alla i kameran.

Borås Djurpark var en väldigt positiv upplevelse, otroligt välordnat. Lite av en nostalgitrip för min del, tror det är närmare 25 år sedan jag var där sist. Herregud, över tjugo år sedan. Sådana tillfällen kan få mig att känna att livet verkligen är en resa. Nu skapar vi barndomsminnen och traditioner för Algot. Lite som att uppleva sin egen barndom igen.
Det är stort och vackert. 


Kommentera