Midsommardagen

image

Idag startade jag dagen med ett pass på Seminoff. Speedmark, trapbar och loading. Fokus på explosivitet.Jag har haft lite känningar av en förkylning de senaste dagarna, Algot har haft detsamma, så jag gick lite på halvfart idag för att inte utmana i onödan.
Blev ett bra pass, känns  bra att kunna höja vikten i arbetsseten och ändå känna att det finns mycket kvar.

Ibland har jag tvivat på min förmåga (! ) och känt att jag måste ha någons program att luta mig på – och ändå känt att det varken blir ”hackat eller malet”. Nu kör jag efter eget huvud och efter dagsformen. Det är en väldig tillfredsställande när jag känner att jag faktiskt kliver framåt med stora kliv. Stefan är ofta med på mina pass, en ovärderlig sidekick. Ett bra team :-)
Jag tror det här kallas flyt. Eller egentligen, att bara våga lyssna på sig själv. Jag kanske börjar bli gammal och klok? 😉

Ibland är vägen från hjärta till hjärna den allra längsta.

image

Algot fick en lite för tidig födelsedagspresent. Provkördes under stor förtjusning på gymmet.


Kommentera