Vind i seglen

Dagarna går så fort, så fort och insåg att det var ett par dagar sedan jag skrev något här. Jag har jobbat mycket en period men nu har jag det äntligen lite lugnare ett par dagar. Känner att jag verkligen behöver hinna ikapp mig själv.

Träningen flyter på, jag har kommit in i ett bra flow igen och har satt upp ett nytt träningsmål för mig själv. Jag ska göra mitt bästa, tiden att lägga på träning är inte den samma som förr, men försöker se det hela långsiktigt och jobba med mitt inre, att det är möjligt. Målet håller jag lite för mig själv ännu.. men lyftningen är igång.

image

Benpass

image

Ryck

Algot växer så det knakar och ibland hoppar man nästan till när det från ingenstans kommer uttryck. Igår tex.
-”Mamma, kan du följa med här?”
Känns så overkligt, nyss var han en liten bebis?

Må gott! 
Kram


Kommentera