Sliten

Idag känner jag mig helt slut i kroppen. Tufft pass i Brudarebacken lördags, som faktiskt tog mer än jag trodde..och armbrytning med mycket starter i söndags. Känns som om hela nervsystemet är helt utbränt, men får väl klämma in den klämkäcka kommentaren ”det som inte dödar det härdar”.
Så, mycket bättre!
Skämt o sido så tar det lite tid för kroppen att vänja sig vid ny(gammal) träning. Jag har börjat köra lite grenträning som jag höll på med för några år sedan (strongwoman) Ett roligt komplement och passar bra för hela familjen, att kunna vara utomhus och träna ihop. Algot är väldigt förtjust i att åka släde medan mamma eller pappa drar 😉 Annars har det sina svårigheter att ibland få till livspusslet vi har våra familjer på långa avstånd och därmed svårt med ”barnvakt”. Ser det o andra sidan som något negativt, Algot har blivit en väldigt resvan liten kille som är med på allt :-) Ge och ta, planering är a och o.

Idag har jag jobbat hela dagen och Stefan är inte hemma förrän sent, så det blir vilodag för mig, mys hemma med Algot hela kvällen! Blir det inte föör sent ikväll innan Stefan är hemma kanske jag hinner ner till Friskis en runda och köra lite cardio när Algot somnat. Annars är det en dag imorgon också!

Ha en fin kväll! 
Kram

image

Brudarebacken


Kommentera