Träning i Skänninge

Igår åkte Stefan, Algot och jag upp till Skänninge AK för armbrytningsträning. På plats var delar av landslaget och dessutom en del av Skänninges egna brytare. Det var jättetrevligt att besöka klubben,  härliga människor och väl arrangerat. Roine Eklund höll i träningen och jag fick många nya tips och råd för att komma vidare i sporten.Stort tack! :-)
På plats var även bla Super-Sara Nyberg, Emma Phil, Elina Persson och Kristina Jonsson som nu laddar upp för EM som går i Azerbadjan i maj. Det är otroligt värdefullt att få träna med så rutinerade brytare och dessutom få nya vänner i sporten. Stort lycka till på EM! :-) Måste säga att Kristina var en härlig kvinna!

Nu är jag megaladdad inför nästa pass, tjohoo vad roligt det var igår! :-)

Stefan har förresten bloggat i vår klubb-blogg om dagen, kika gärna in! Där kan du också läsa andra medlemmars inlägg!

image

På vägen hem stannade vi till i Gränna, åt en god bit lax på en restaurang i hamnen och så fick Algot leka och busa av sig på en lekplats..och konstaterade att vattnet inte var så jättevarmt än.. men snart!

image

Må väl
Kram!


Kommentera