Härlig påsk!

Då var påsken över för den här gången. Jag har njutit av ledighet, påskgodis och mys med familjen. Och tränat!

Jag fick en glad överraskning på min födelsedag, mina svärföräldrar kom på besök från Dalarna! Jag gillar dem jättemycket och det känns faktiskt lite tomt nu när de åkt.. Vi åker upp i juni så det dröjer inte alltför länge tills nästa gång iallafall.. Pappa kom också förbi och det var riktigt mysigt att umgås allihopa :-)

Mitt i allt fick Algot en släng av magsjuka under Påskdagen men försvann lika fort som den kom, tack o lov. Tydligen hade det gått på dagis och den här gången slapp vi inte undan.. Hoppas det dröjer hundra år till nästa gång.

Mellan godisfrossandet har jag tränat också, i lördags med ett härligt gäng som slöt upp på Seminoff. Thilda, Johanna, Daniel, Mikael och Stefan. De var så himla gulliga och hade köpt blommor och påskägg till mig. Tack än en gång!

I söndags kom Johanna och Cecilia och körde armbrytning. Ett bra pass och ser fram emot torsdag då vi kör på Active igen med Fia som varit i Storuman över påsk.

Just nu känner jag att jag har ett bra flyt i träningen, förutom att ryggen krånglar till den milda grad att jag trodde att jag fått diskbråck härom veckan.Det är bättre nu men får stå över marklyft och knäböj ett tag. Det blir desto mer armbrytning :-)

Ha en fin dag!
Kram

image


Kommentera