Hungrig..

..eller sugen rättaresagt. Sällan har jag haft så mycket tankar på mat som nu. JAG ÄR HUNGRIG! Jag är en alltjämt hungrig människa, jag älskar mat och fika ..
Jag är dålig på dieta, det är inte min grej. Nu handlar det om att äta rätt och bra i en vecka, vilket inte är så lång tid egentligen.Löjligt kort tid egentligen. Och äta bra och nyttigt gör jag egentligen alltid, men ändå kommer tankarna och suget på allt man kan tänka sig. Kladdkaka,chokladglass, hallonbåtar och muffins, allt förbjudet.

Hade jag inte haft viktklassen att tänka på hade jag nog inte ens haft suget på allt skräp. Wierd. Nu ska jag iallafall hålla mig i skinnet och klara invägningen. Det är kanske inte någon katastrof om jag skulle väga över, världen gå inte under för det, men nu har jag bestämt mig och då är det bara att köra.

Men sen, sen ska jag äta och bli stor och stark! :)

 

image


Kommentera