Hemma igen

Igår kom vi hem igen efter att ha firat jul i Dalarna med Stefans föräldrar, farmor och ena bror med familj. Vi har verkligen haft en toppen jul, precis sådär lagom av allt! Algot har varit på strålande humör hela helgen och lekt med sina kusiner, Ella och Nora och det var verkligen rörande att se hur kul de hade ihop. Farmor och Farfar, ja mina svärföräldrar alltså, har myst med Algot och avlastat oss lite, om man nu kan säga så. Jag ska villigt erkänna att det faktiskt var väldigt skönt att få lite sovmorgon 😉 De är helt fantastiska och vi har blivit duktigt bortskämda hela julen. Tusen tack för allt!

Nu är vi hemma igen och idag kastade vi oss ut i julrean och kom hem med en ny soffa. Ja, iallafall på pappret, imorgon ska vi hämta den. På eftermiddagen var vi nere på Seminoff och tränade, jag körde ett lyftarpass innan jag åkte vidare till stallet för att ta in hästarna och pyssla med Filur.
Nu går nästan ögonen i kors, det är hög tid att skutta i säng efter en tämligen intensiv dag. Imorgon ska jag bara vara hemma och mysa med Algot, städa och fixa,  ja och så ska vi till stallet förstås. :-)

Natti!


Kommentera