Monthly Archives: februari 2016

Så in i märgen.

Träningsvärken har slagit till. Stel som en 90 åring hasar jag fram idag. Jag hade nästan glömt det, hur det kändes. Sista passen har gått bra, möjligen legat lite på gränsen (as always) men.. Det känns bra och då kör jag.
Igår löpning på morgonkvisten och stöt, stötdrag och böj på kvällen. Missade det där med böjen på kvällen, att det stod på programmet. Hade kanske inte kört löpträningen om jag tittat en gång extra i träningsdagboken. Det gick bra ändå, serie 3 :or på 90 och stötar som kommer mer. Under dagen fick jag en jag-kan-inte-varför-varför dipp. Sådär som jag får ibland och tvivlar på hela min existens. En annan form av prestationsångest. Ett samtal över FB med coach Cilla och det kändes bättre . Passet blev bra- men idag. . Det känns.

Idag vila, ska köra lite lätt på cykeln om Stefan hinner hjälpa mig att montera ihop trainern , annars en långpromenad. Ungefär så långt sträcker jag mig idag, men redan taggad för nästa pass.

Nåt slags flow har jag ändå.

Flow

Igår körde jag igång med grenträningen igen, stock, farmers och powerstairs. Bra pass och rejält med träningsvärk idag, vilket var väntat.  Men lätt värt det, så himla roligt!! Nu j-r är jag på g!

Idag har jag varit på massageutbildning i Göteborg för RHCK, tack för att ni skickade iväg mig! En bra dag som fortsätter imorgon. Just nu känner jag mig helt groggy efter att ha fått (och gett) 3 massager under dagen. Bra tajmat med tanke på träningsvärken, tror aldrig jag varit såhär lealös.

Dags att sova, en lång dag väntar imorgon. 

Natti

image

Plötsligt händer det

Igår stod det knäböj på programmet och med en bra känsla lyckades jag klämma till med ett par singlar på 100. Första tresiffriga böjen sedan jag blev gravid! De var en stor glädje (utan underdrift) att sätta dit och framförallt -jag känner att jag nu äntligen är på väg. Handbromsen ur. Så mycket tvivel och tankar jag haft. ”Kommer jag någonsin tillbaka”? ”Har jag gjort mitt”?
Nej, jag är inte färdig än. Det här är ju det jag älskar!