Monthly Archives: december 2015

God Jul!

Igår kom vi hem efter underbara dagar i Dalarna. Dagar som gick alldeles för fort, precis som tiden alltid gör när man har roligt, men jag tar med minnen av härligt julfirande och samvaro med de bästa, familj och svärföräldrar. Jag hade en liten förhoppning om snö under julhelgen, men det blev en grön julafton till trots. Igår när vi reste hem, bestämde sig vintern för att slå till, rejält – och det blev dryga timmars körning hem i snökaos genom Sverige. Otäckt att passera flera olycksplatser med ambulans på plats. Barnen var trots lång resa jätteduktiga och vi kom hem välbehållna.

Mellan julemys och pepparkakor hann jag med en del fina pass uppe i norr. Fick ynnesten att låna svärfars värstingracer och drog iväg längs vägarna i storslagen natur och fick ihop en del mil i veckan som gick. Dalarna är vackert. Oerhört vackert. Jag älskar lugnet, tystnaden, de vackra torp och gårdarna, naturen.

image

Morgonlöpning

image

I väntan på tomten..

image

Lerigt pass i skogen på mtb

image

Toppen att vara hos Farmor och Farfar!

image

Rullskidor! Ja, faktiskt! Klurigt men roligt.

Nu är det dags att packa upp, tvätta och komma i ordning här hemma. Det blir en del packning på resande fot med en liten familj. Snön ligger kvar här i Hindås och vet en liten kille som kommer att bli överlycklig när han drar upp rullgardinen. Laddad för pulka och chokladmjölk i backen!

Må väl ?

Kram

Tisdag

December.  Var det inte sommar nyss? Den här hösten har gått så vansinnigt fort, är det ett fenomen eller går tiden fortare när man får barn?

Jag vet inte riktigt vad som hänt med mig men det här med löpning har verkligen tagit skruv. Jag älskar det och längtar redan efter nästa pass. Det känns så fantastiskt skönt att bli starkare för varje vecka, orka mer, lättare steg. Jag älskar träningen och mår så j-a bra. Gå upp kl 06 för att ge mig ut i regn och blåst triggar mig mer än någonsin, ett med naturen på flera vis.. och som gammal hästtjej som alltid varit ute i ur och skur är det ingen större uppoffring 😉

Igår kväll körde jag ett pass på Hindåsgården, är så tacksam över att få möjligheten att träna där, också. De har bla en thoraxtrainer, ett fantastiskt ”redskap” som borde finnas på alla gym! Ger otroligt mycket.

image

Helt slut men väldigt nöjd.

image

Lilleman julpysslar

Nu ska vi strax iväg på julfika på öppna förskolan. Må väl!

Kram