Monthly Archives: juni 2015

Fina framgångar!

Vilka grymma klubbkompisar jag har! I går gick Dalabrytet av stapeln och fyra av medlemmarna från klubben var uppe och fajtades, bäst lyckades Erik Johansson som tog dubbla brons i -75 kg samt Isabella Högberg som knep guld i junior +60 kg. Jag är mäkta imponerad av Isabella som dessutom debuterade i tävlingssammanhang!

Även Pontus Hagstedt (klass 1 +90 kg) debuterade och gjorde riktigt bra ifrån sig i en tuff klass. Cecilia Pettersson Eriksson deltog i PRO klass +65 kg i hårt motstånd.

koola

Dalarnas tidning uppmärksammade tävlingen – klicka här för att komma till reportaget.

Efterlysning!

Är det någon som sett till storken? Meddela gärna honom gärna att ta vägen förbi Hindås! Nej, ingen bebis ännu alltså. Jag var hos barnmorskan i onsdags och allt såg bra ut, nu är det bara upp till lilleman att bestämma ankomstdag. Jag har inte gått över tiden än så egentligen borde jag släppa tankarna på ”när, när, när” och det går ju inte att påverka när förlossningen skall starta – det blir när det blir!

storken

Jag mår iallafall väldigt bra, nästan så jag undrar om det inte är något fel? Stefan har semester och vi passar på att göra lite dagsutflykter, tar vara på tiden och förbereder lite,jag har plockat iordning bebiskläder efter Algot (herrejösses att han har varit så liten!) fixat med vagnen och bäddat vaggan. Ja, det går bra att komma nu!

Idag åker flera av armbrytarna från Aktiv upp till Hedemora,önskar dem stort lycka till i helgen!! Dessvärre är det inte många kvar hemma just nu och hade sett fram emot träningen igår, men det fick bli gympass istället och hoppas att någon kör på söndag. Ja, om jag inte har annat för mig då.. 😉

Kram J

 

 

 

Nu är det nära.. ?

väntan

Idag är det 9 (nio) dagar kvar till beräknat datum för förlossning men än så länge gör den lille inneboende inga som helst tecken på att vilja lämna sin trygga plats.

”När man minst anar det..”? Nu känner jag mig extremt redo och han får gärna komma nu, snart ! Fast inte imorgon, helst inte då. Imorgon fyller Algot 3 år och får man välja (?) dag så helst inte imorgon. Men på onsdag! Onsdag är en bra dag bebisen! Ok?

Igår var det Midsommarafton och vi hade en väldigt mysig dag, precis lagom! Här i Hindås hölls traditionsenligt firande med sång och dans, fiskdamm för barnen och fika. Algot var väldigt stolt över sin krans, tills den började klia och små djur (!) började krya ur blommorna. Nu hänger den på ytterdörren istället.

krans mittallt

Mitt allt!

Lite träning har jag hunnit med den här helgen också, idag armbrytning med gänget på Aktiv. Bra pass och känner mig jättemotiverad i träningen. Nästa vecka åker ett par av medlemmarna på Dalabrytet i Hedemora, jag hade så gärna varit med men förhoppningsvis (!) så har jag annat för mig då. Hoppas iallafall.

howdy

Ha en skön kväll!

Kram J

Seminoff sport & rehab

Vi valde att under våren flytta Seminoffs verksamhet från Göteborg till Hindås och det visade sig vara ett riktigt lyckokast, det har verkligen blivit ett rejält uppsving och bokningarna strömmar in, både på behandlingar och personlig träning. Dessutom har Stefan uppmärksammats av lokalpressen vilket såklart är jätteroligt!

Här kan du läsa en artikel som publicerades i Härryda Posten 17 juni.

www.seminoff.se

SM 2014 #throwback

Mitt första mästerskap i armbrytning, egentligen min första riktiga tävling där jag tog 2 silver mot grymma Viktoria Alveland, meriterad VM brytare. Jag är så glad över att jag tog mig ända till final i ett starkt och rutinerat startfält och såhär i efterhand är det roligt att tänka tillbaka på och vilken fantastisk upplevelse det var .

Jag fick finalmatcherna från Vimmerby skickade till mig häromdagen – tack snälla för pepping!!

Jo, det kliar i nävarna.

smmedalj

SM silver!

 

Klicka 37.35 i klippet

Ready go!

Inget är som väntans tider..

Om ändå tiden kunde gå lite fortare! Nu börjar det kännas lite drygt att gå och vänta på att bebisen skall komma, visst dagarna går fort, men önskar ändå att allt var klart nu och att han var här! Jag ska verkligen försöka att göra som alla säger, vila och njuta av den här tiden, men har inte riktigt kommit fram till hur man njuter när man är höggravid. Jag försöker sysselsätta mig så mycket sm möjligt, vilket egentligen inte är så särskilt svårt när man har en tre åring..Nåväl, han kommer när han kommer.Idag är det 15 dagar kvar till beräknat datum.

Algot ser väldigt mycket fram emot att bli storebror och pratar dagligen om bebisen, hur han ska få låna hans leksaker, att han ska köra barnvagnen och pussa på honom. Men nej, han ska INTE byta blöjor. 😉 Härom veckan fick han en flytväst och den blev han ofantligt förtjust i, helst skulle han sova i den också men efter övertalning så blev det trots allt pyjamas. Till frukosten skulle den dock prompt på igen.

saftey

Safety first

Igår var jag på Aktiv och körde armbrytning, så himla roligt det var!Det var ett tag sedan nu, blivit mer fokus på annan träning men bestämde mig efter passet att verkligen lägga lite extra krut på armbrytningen igen. Jag har saknat det mer än jag trodde och så kul det var! Idag känns det rejält i rygg och armar, men på ett bra sätt. Jag ska alldeles strax iväg till gymmet för träning, får se hur många pass jag hinner med innan det är dags!

tryck

Efter armpass

Kroppen är tokladdad nu och det är bra tryck på passen ..! Jo, jag ska försöka vila också.

 

Ha en härlig dag!

Kramar J :) ssan

 

 

Vecka 37

Så, nu har ytterligare en vecka passerat och kliver in i vecka 37 av graviditeten. Nästa vecka skall vi på näst sista (?) besöket på MVC och skall göra en sammanfattning och gå igenom det sk förlossningsbrevet och gissar på lite provtagning. Som jag tidigare skrivit så känns det väldigt overkligt att det nu är så nära, nio månader har bara rusat förbi! Vi längtar väldigt och Algot är väldigt spänd på när lillebror ska komma, kommer ibland med leksaker och stoppar dem innanför tröjan på mig ” bebisen i magen får låna mina leksaker”.

v37

Älskade lilla liv! <3

Ett i-landsproblem som nu uppstått är svullna fötter. Jag är innerligt tacksam över att det är något så simpelt, men hade vissa bekymmer igår på träningen att få i fötterna i mina styrkelyftskor. Det gick till slut efter mycket kämpande, men svettigt var det.

skor

På plats!

safety

Del av gårdagens program, träning med safety squatbar ( Westside)

 

Nu ska jag och Algot ut i solen, för första dagen på länge så har vi uppehåll och sooool här i Hindås.

Kram J

 

 

Jobbar på

Jag är så himla glad över att jag fortfarande kan träna och mår så bra av det. Även om träningen är lite modifierad så känner jag ändå att det ger mycket, följer mitt Westside upplägg och är helt kär i träningen, så oerhört komplext men så intressant. Idag är det 28 dagar kvar till förlossning och det känns ganska overkligt, kanske går det upp ett ljus på väg in till förlossningen? 😉

westsidejossan

Idag kom dessutom en ny maskin, en reverse hyper som varit väldigt efterlängtad.Det dröjer lite innan jag kan använda den, men attans vad kul det ska bli när jag kan köra på riktigt igen. Snart är ”Westsidefamiljen” på Seminoff fulltalig! Det blir verkligen ett drömgym i utrustningsväg.

rh

Julafton!

 

Kram J