Monthly Archives: mars 2015

Det går undan!

Här duggar inte inlägget tätt precis,det har varit fullt upp sista tiden och bloggandet har kommit lite i sista hand. Ska försöka uppdatera lite oftare..

Dagarna går fort, jag har börjat jobba mer kvällar nu vilket passar mig bättre nu när jag faktiskt börjat känna mig gravid (!) och faktum är att det inte är så långt kvar nu. Igår var jag på mvc för rutinkontroll, alla värden och prover var perfekta och det kändes ju förstås skönt, men det bästa var ändå att höra de små hjärtljuden.Det är verkligen magiskt och det var svårt att hålla tillbaka tårarna i ren glädje.Lilla mirakel! Vågen pekar nu 4 kg+ sedan före graviditeten.

Dagen avslutades i vänners lag, vi fick finfrämmat av Sebastian och Petra, väldigt trevligt och ser fram emot att ses snart igen! :)

mage v 27

Träningen rullar annars på ”som vanligt”och är väldigt tacksam över att det fortfarande känns bra, upplägget jag kör nu (Westside) känns riktigt bra och ju mer jag tränar förstår jag vilket komplext system det bygger på. Imorgon åker vi till Borås Atletklubb och tränar, roligt med lite variation och omväxling, dessutom gillar jag gymmet skarpt, det finns inte många så gedigna atletklubbar kvar i Sverige. Dessutom skall jag träffa Sara, en duktig tjej som är på gång med comeback i styrklyft.

Nästa vecka drar vi dessutom igång vårt nya koncept med utomhusträning här i Hindås, ”Athletic Strength”, det ska bli jätteroligt och platserna blev snabbt uppbokade. Nu håller vi tummarna för härligt påskväder!

 

Stor kram!

Ledig lördag!

Så var den här arbetsveckan till ända, tiden går så fort och jag hinner knappt med känns det som. Var det inte måndag nyss? Tittade i kalendern tidigare och insåg att det är knappt 3,5 månad kvar tills lillebror kommer. 3,5! Plötsligt kändes det lite mer verkligt, eller egentligen overkligt.. men känner mig än så länge väldigt lugn och tillfreds, nu har jag ju ”gjort det en gång” redan och vet lite(?) vad som väntar..med Algot var det en jättestor omställning att bli mamma, långt mycket omvälvande mer än vad jag trott men ändå det bästa som hänt mig. Kanske blir det lika stor omställning att bli tvåbarnsmamma, men jag känner mig iallafall betydligt tryggare nu.

Idag har värsta träningsvärken lagt sig efter armbrytningen i torsdags, ett roligt pass men det kändes minsann efteråt. Träningen har gått bra i veckan, hittat ett bra ”lagom” balans i att träna så här i sluttampen av graviditeten, ett koncept som ändå utmanar, influerad av Westside Barbell. Stefan läser deras tränarutbildning nu och jag följer kursen. Väldigt inspirerande!

Väldigt nyttiga övningar och ”tänk” för min del.

bloggmarsbänk

Trevlig helg! :)

Torsdag

Ledig dag. Så skönt! Hemma strax efter 23.30 igår efter kvällspass på jobbet, obeskrivligt skönt att veta att jag inte skulle upp 05.20 idag utan kunna starta dagen i lagom tempo..

Varit ute och lekt med Algot i solen, fikat vid sjön och ikväll, en bättre dag helt enkelt! Ikväll ska jag träna armbrytning med Aktiv igen, ska bli väldigt roligt. Det kliar i fingrarna! :)

 

Kram!

Sjätte månaden

Vad tar tiden vägen? Redan inne i sjätte månaden och det känns minsann i magen, det sparkar och sparkar. . Algot fick känna på magen i morse när lillebror höll igång som mest. ”-Wooooow supercoolt”. Haha, så söt han är! Barn är så härliga, direkta och spontana.

Idag blir det vila från träningen, är fortfarande krasslig och börjar börjar bli riktigt trött på dessa förkylningar som aldrig riktigt tycks vilja släppa taget. Kanske har jag lite lägre immunförsvar nu som gravid och mer känslig. Det känns bara så fruktansvärt frustrerande att inte kunna träna som planerat,men jag borde lärt mig av alla år att det är sådant som sker, det är ju övergående men har ändå alltid lika svårt att acceptera. Jag har iallafall blivit lite klokare (!) genom åren och vilar hellre helt än tränar liiiite. Ofta lurar man sig själv och åker på en ännu drygare omgång. Kroppen har alltid rätt.

Nåväl, uppdaterat  träningsprogram väntar och ser väldigt mycket fram emot nästa pass :)

Kram!

Måndag

Vakande med halsont och lät som efter en bättre fest (eller som Ozzy Osbourne som Stefan uttryckte sig) och hoppas innerligt att det inte blir värre, för nu är jag ruskigt trött på baciller. Som tur är så är jag ledig idag och imorgon efter helgpass på jobbet och har lite tid att vila upp på.

Det har blivit lite jobb ändå idag, planerat träningsupplägg åt två nya klienter och det skall bli väldigt roligt att följa dem framöver. I vår kommer jag jobba mer med träning och det ser jag så mycket fram emot! :) Jag lovar skriva mer när allt är klart.

ironlove

Ha en härlig dag!

 

Kram J