Monthly Archives: december 2014

God fortsättning!

Swisch så var julen över och imorgon är det Nyårsafton! Idag är jag ledig och njuter av att vara hemma med Algot, vi har fått en del snö och idag var det perfekt kramsnö och vad passar väl bättre än att göra en snögubbe? Mycket uppskattat av Algot.

image

Tummen upp!

Dagens övning blir greppträning,har det mesta jag behöver hemma så jag hoppar över gymmet idag. Har en väldig tur som har armbrytarbord hemma – evigt tacksam gentemot Roine! Känner mig supertaggad inför 2015 just nu går träningen väldigt bra.

Kram

Posted from WordPress for Android

Jobb, jobb..

Den här julen har varit fullbokad med jobb, vi har firat lite mellan varven och hunnit träna en del men jobbat kväll alla dagar.  Tur att jag trivs så bra på jobbet, annars hade det nog känts tufft.

Imorgon är jag ledig och det ska bli så himla skönt att bara vara med familjen.

image

Julträning på Armsport Aktiv. 

Må väl och var rädda om varandra! 

Posted from WordPress for Android

God Jul!

Dan före dopparedan..

Sista minuten utryckning i fm, Stefan jobbade så Algot och jag åkte till Borås för att ordna de sista julklapparna. Vi hann precis före anstormningen och det var skönt att lämna stan när man såg långa köer hopa sig.

Innan vi åkte hem passerade vi RK och passade på att träna.

Algot har upptäckt att TRX minsann har flera användningsområden..

Nu har jag landat i soffan,   Algot har somnat och jag väntar på att ♥ ska komma hem.

Ha en fin kväll !

Kram

Posted from WordPress for Android

Leeedig!!

Så fantastiskt skönt att vakna och veta att jag inte behöver stressa iväg,att kunna äta frukost i lugn och ro med familjen. Idag är jag ledig efter en intensiv vecka och den här dagen kunde inte komma mer lägligt.
På förmiddagen ska vi ut i skogen, ett par vänner frågade om vi ville följa med ut till en markägare som ordnat granhuggning på plats- vi ska alltså it och hugga gran. Och grilla korv. Det ska bli himla roligt och Algot är väldigt förtjust i idén att ha en gran i huset.

I eftermiddag blir det träning. Tyvärr kunde jag inte vara med på arrangemanget som Flen Sport och hälsa ordnar idag men önskar alla deltagare stort lycka till! 

Kram

Posted from WordPress for Android

Hemma igen!

Helgen gick så himla fort, alldeles för fort! Vi kom hem igår kväll och hade en jättefin helg i Skåne, det var verkligen jätteroligt att vi kunde samlas allihopa och barnen hade jättekul ihop, bus från morgon till kväll..! Tråkigt dock att pappa inte kunde komma. 

image

Idag har jag varit ledig och drar igång min arbetsvecka imorgon kl 07. Passade på att åka och träna efter lunch på RK stark hälsa. Det blev bänk med assistansövningar och avslut med armbrytarspecifik träning.  Algot var med och hejade ivrigt på ”-Mamma, träna!!” samtidigt som han hade fullt upp att köra rally med bilarna som han hade med sig, gunga i trx:en och rulla pilatesboll. :-)

Johanna var där med sin dotter Wilda, trevligt att hänga lite efter passet med kaffe och prat.

Träningssuget börjar komma tillbaka på riktigt igen, det har varit en höst då mycket annat tagit fokus, flytten, nytt jobb och inte minst att jag blev gravid (!) Jag mår jättebra, förutom att jag är väldigt trött vissa kvällar, men så är det ju någon som växer där i magen också.

Nu är det dags att göra middag! 

Må väl,

Kram!

Posted from WordPress for Android

Julemys

I helgen bär det av till släkten i Skåne för julfirande och julbord på Röstånga Gästgiveri, ett anrikt värdshus med en historia som sträcker sig så långt bak som till år 1647. Det ska bli jätteskönt att bryta vardagen och åka iväg och bara ha det mysigt.

image

Extra roligt är det att Algots kusiner och sysslingar kommer att träffas och det är verkligen jätteroligt när de ses, så mycket bus och glädje!

Kram!

Posted from WordPress for Android

Första snön

Imorse vaknade vi upp till ett snötäckt Hindås, första snön! Algot blev alldeles lyrisk och ville springa ut i bara pjamas. ”-Nöööö! Nööö!  (”s” är ännu en svår bokstav)
Under dagen har det slagit om till plusgrader så det återstår att se hur mycket snö som ligger kvar till i kväll.

image

Häromdagen höll jag styrkelyft seminarium på RK stark hälsa i Rävlanda för en grupp träningstjejer, otroligt roligt att träffa dem och förhoppningsvis inspirerat någon till att börja lyfta! Flera imponerade väldigt och skulle med säkerhet komma långt inom styrkelyft.
Jag tycker det är jätteroligt att hålla kurser, att ge av mina erfarenheter och upplevelser från träning och tävling,motivera. Och inte minst tankar kring självbild och självkänsla. Ätstörningar och vägen tillbaka. Styrka är mer än bara muskler.

Sen jag skrev senast så har jag varit på inskrivning på mvc, provtagning och sedvanligt samtal. Det kändes nästan lite overkligt när jag satt där i väntrummet och tankarna kom när jag var på inskrivning förra gången,  då jag väntade Algot. Då var jag så nervös, allt var så nytt och hade ingen aning om vad som väntade.  Det har jag inte nu heller,  men jag känner mig så lugn och trygg i det hela.  Det känns jätteroligt och är väldigt tacksam över att ha blivit gravid igen, det är ju faktiskt ingen självklarhet. 
Nu har vi fått tid till ultraljud och det känns jättespännande att få kika in där i magen och se vem som ligger där på tillväxt.  Vår nya familjemedlem!

Må väl!
Kram ♥

 

Posted from WordPress for Android

Äntligen fredag!

Det har varit långa dagar den här veckan, buss 06.10 och hemma runt 17.30, men trots det känns det som om veckan gått väldigt fort.Redan fredag!
Jag har jobbat mycket och jag är verkligen väldigt tacksam för mitt arbete,  jag trivs fantastiskt bra och har världens bästa kollegor.

I helgen skall jag ha seminarium i styrkelyft och det skall bli väldigt roligt, förhoppningsvis inspirerar det någon att börja :-)

Nu är det dags att jobba,

Kram! 

Posted from WordPress for Android