Monthly Archives: november 2014

Invigning

Idag har vi varit på invigning av RK Stark hälsa, Fia (Reisek) och hennes kompis Johanna har startat ett gym i Rävlanda, några km från Hindås. Nu blir armbrytningsträningen närmare!

Det var ett jättefint litet gym och önskar dem all lycka till med verksamheten, jag tror det kommer bli toppen :-)

image

Högravid strålande Fia

Posted from WordPress for Android

Äntligen

Nu är vi äntligen på plats i Hindås efter intensivt flyttande under en dryg vecka. Just nu känner jag en väldig trötthet men också stor glädje över att äntligen vara på plats.
Stefan och jag flyttade själva, vi fick tillgång till huset en vecka tidigare och mitt i veckan är ju de flesta upptagna med arbete men med mycket pyssel så fick vi ihop allt. Kära Svärmor kom ner från Dalarna och tog hand om Algot, utan henne vet jag inte hur det hade gått. Vi är så tacksamma!

Efter skytteltrafik mellan Göteborg och Hindås så var vi tillslut klara. Overkligt att ta in de första dagarna, att vi faktiskt var klara och att vi faktiskt ska bo här i det lilla huset!

Algot stortrivs redan och det är så härligt att se honom så glad. Nästa vecka börjar inskolning hos dagmamma, vi var där och hälsade på häromdagen och det kändes väldigt bra. Hoppas att magkänslan stämmer!

Nu är det dags att laga middag. 

Kram!

Posted from WordPress for Android