Monthly Archives: oktober 2014

Vill määää!!!

Armbrytarsug! I helgen arrangerar Flen Armfighters armbrytartävling och det kliar verkligen i nävarna när jag ser uppdateringarna av resultaten från klasserna. Vill mää!
Den här helgen är vikt åt annat, vi flyttar som bekant (!) men nu är jag sugen på att tävla!

Det närmsta jag ser fram emot är en träningsträff med Armsport Elite i Skövde den 15 november, det ska verkligen bli roligt!

Kram :-)

Posted from WordPress for Android

Armbrytning

Igår var det dags för armbrytning igen. Jag var i krokarna av Frölunda och passade på att träna med Göteborg Armsport. De är otroligt duktiga på teknik och det känns alltid väldigt bra efter passen, åker alltid hem med en ”ah-upplevelse”. Motivation tror jag det kallas :-)

Stort tack! 

image

Posted from WordPress for Android

Tidig morgon

Godmorgon! Frukosten intagen och kaffet är snart slut i kroppen. Strax åka till jobbet. Det känns som om det blir en lååång dag idag, Algot sov lite oroligt i natt och kl 04 tyckte han att vi skulle gå upp. När han väl somnat om igen var det dags för mig att kliva upp.Försöker samla ihop tigerkrafter och hoppas på en lugn och bra dag på jobbet.

image

Kram!

Posted from WordPress for Android

Kvällens träning

Ikväll har jag kört på gymmet och provade lite marklyft igen. Jag vet inte när jag gjorde det senast men måste varit någongång i somras.

Det var en härlig känsla att vara igång igen. Ryggen kändes bra (peppar, peppar) och nöjd över att jag stod emot suget att lägga på mer vikt ( det kändes väldigt lätt)  Nu ska jag försöka vara klok och bygga upp på sikt . 

Du har bara en kropp, var ska du annars bo”?

Posted from WordPress for Android

Godmorgon

Klockan är strax före O6 och jag ska strax åka till jobbet.Vardag. Familjen sover en stund, jag ska bara dricka upp kaffet innan jag beger mig iväg. Kroppen är lite trött och tung idag, cyklade intervaller igårkväll och det känns nästan som om benen fortfarande trampar..
”Smärtan du känner idag är morgondagens styrka” sa någon klok människa.

Ha en fin dag, nu ska jag susa iväg till jobbet.

Kram!!

Posted from WordPress for Android

Laddad!

Sitter med en kopp kaffe och ska strax till Friskis för ett pass. Ikväll väntar veckans utmaning,  en serie övningar som blir lite att bita i. Faktum är att jag laddat för det här passet hela veckan. Nästan som om det vore en tävling, lite pirr i magen och hoppas att kroppen (huvudet) är med mig.

Framförallt önskar jag just nu att passet är klart,att få sjunka ner i soffan med familjen för lite fredagsgott.. och med stor risk att vara som många andra en fredagkväll (!) Tacos.

Men först..dags att snöra skorna. Wish me luck!

Kram!!

image

Posted from WordPress for Android

Tisdag kväll

Ikväll har jag varit på simträning, ett lite tuffare pass och känner redan att träningsvärken kommer smygande, men ack så skönt! Jag börjar få snurr på träningen igen,även om den numer inte inbegriper tunga vikter.

Ibland flyter träningen och det känns så lätt och kul, allt är liksom bara rosa. Och ibland.. som småbarnsförälder, sömnbrist, trötthet och stress över att inte hinna. Dåligt samvete. Men faktum är att jag börjar hitta en balans i den där grå geggiga känslan som ibland äter av en.
När allt kommer omkring, man kan bara göra sitt bästa och ibland måste man prioritera. Med mycket pyssel så har jag ändå hunnit med lite träning den här veckan.

Jag är så tacksam över min underbara familj och Stefan som alltid stöttar. Love u!

image

På väg hem på cykel från kvällens simträning, vägen förbi Ullevi.

Bara mamman är vaken

Två utslagna hjältar ligger och snusar i sängen och jag borde också sova nu, snart.  Imorgon, en ny dag som startar långt före tuppen och jag vet hur jag kommer förbanna mig själv om jag somnar för sent. Men först, ett litet slag ska jag bara njuta av att höra deras andetag, lugnet, känna tryggheten.

Bara vara i nuet.

Sköna söndag

Idag tog Algot och jag en tur till Svenljunga för att hälsa på brorsan med familj. Stefan jobbade hela dagen idag så vi passade på att ta en liten utflykt och på vägen hämtade vi upp pappa i Borås.
Det blev en härlig dag tillsammans, Algot hade jätteroligt med sina kusiner, även om det mest blir lek med Anton än sålänge. Alicia är bara 4 månader, men den tiden kommer när det blir full rulle 😉 Söt socker är hon, godingen!

Den här dagen betydde mycket, jag uppskattar tiden med familjen väldigt högt. Att bara vara.

Och så blev vi bjudna på världens godaste kolakladdkaka, herrejösses vad gott!

Posted from WordPress for Android

Torsdag

Redan torsdag! Den här veckan har verkligen bara swischat förbi. Bara ett pass kvar att jobba före helgen. Jag trivs verkligen jättebra på min nya arbetsplats och har fantastiskt snälla och omtänksamma arbetskamrater.

Trots späckat schema så har jag fått till några pass den här veckan, även om det ibland blir sent. Direkt in i duschen och hopp i säng för natten. Jag känner allt mer att mitt fokus flyttar längre och längre bort från tunga vikter, just nu känns det bara skönt och tacksamt att hinna med att träna. För välmåendet, för att hålla sig frisk, för att orka!

Ett nytt kapitel i livet?

..Och jag är nöjd! :-)

Kram ♥

Posted from WordPress for Android