Monthly Archives: september 2014

Glädje!

Ikväll har jag kört spinning på Turion, faktiskt veckans andra cykelpass. Jag älskar verkligen spinning. Känslan när man kommer in i ett nästan meditativt tillstånd och hjärta, andetag, tramptag och rytmen i musiken blir ett. Att förflytta sina gränser.

Love it!

image

Posted from WordPress for Android

Intervaller

Ikväll var det dags för intervaller på Friskis, väldans nöjd att jag genomförde passet – minimal sömn och en trötthet som heter duga efter intensiva dagar på jobbet. Skönt att springa och rensa huvudet!
Ibland är de bästa passen de som faktiskt blir av.

Helgen känns extremt välkommen den här veckan.

image

.. och så har vi ju lite sånt här att stå i.. :-)

Kram!

Posted from WordPress for Android

Packa, slänga. .

Så var det dags att sätta lite fart då! Flytten närmar sig med stora steg och vi har börjat rensa och slänga. Inte klokt vad man samlar på sig. Den här helgen har jag röjt i källaren och det känns faktiskt bra att slänga och kasta. Lämnat flera svarta sopsäckar med kläder till insamling och mer blir det.  Nu åker allt!

Senaste veckan har det blivit minimal gymträning, men hunnit simma och så cyklar jag varje dag till jobbet (14 km tor) . Saknar grenträningen väldigt mycket men jobbar på med mina rehabövningar och simmar –  och hoppas snart kunna köra lite smått igen. Känns så surt att tävlingen ”Sveriges starkaste kvinna” snart går av stapeln och inte vara med som jag tänkt..

Nu ser jag allra mest fram emot flytten och träning blir bara bonus om jag lyckas klämma in det mellan allt som ska göras.

Allt har sin tid!

image

Tidiga morgnar före tuppen. En härlig vana!

wpid-img_20140917_194826.jpg

Wohooo

Nu är det klart,  1 november flyttar vi till Hindås utanför Göteborg!

Vi har letat länge efter större boende och gärna utanför stan, men inte för långt – vilket inte varit det lättaste att hitta. Det är mycket som ska klaffa, men nu kom tillfället och vi tackade ja.

Det känns fantastiskt bra!

 

Urkass..

Träningsvecka.  Den här veckan får jag bara inte till det, mycket jobb och oregelbundna tider. Väl hemma vill jag vara med Algot innan han somnar för natten.
Nästa vecka ser lite ljusare ut och hoppas kunna träna lite bättre.
Jag har börjat cykla till jobbet 1, 5 mil fram och tillbaka så en helt försoffad vecka har det inte varit.

Ha en fin dag!
Kram

Mycket nu..

Det har blivit ett litet avbrott i bloggandet, har haft fullt upp och skrivandet har kommit lite i andra, tredje fjä.. ja, iallafall långt ner på listan. Ska försöka flika in lite inlägg oftare.
De senaste dagarna har det hänt mycket roliga saker, saker som både jag och Stefan drömt om länge.
Allt är inte helt klart än men lovar att berätta så snart jag kan.

:-)

Söndag

Igår hade vi en ledig dag tillsammans, kors i taket!  Första dagen på på tre veckor eftersom Stefan varit extremt uppbokad med jobb och jag har jobbat när han har varit ledig. C’est la vie.

Vi började dagen med en utflykt till Botaniska trädgården med Algot, så fantastiskt skönt och rogivande att strosa runt. Roligast var de stora guldfiskarna tyckte Algot. Och en snigel i gräset.

image

Efter lunch åkte vi bort till Göteborg Armsport för ett träningspass. Lokalen var full av starka brytare och jag fick god hjälp av Erika (Lorentsson) Hon är fantastiskt duktig på att instruera och verkligen supergullig. Jag fick många bra tips och en verkligt bra känsla när vi var klara. Tack!
Stefan har haft ett uppehåll med armbrytningen så efter passet var han väldigt nöjd. Det är bra gubbar på den klubben :-)  Väldigt trevligt!

image

Algot skyfflar under stor koncentration magnesia med grävskopan.

Efter träningen åkte vi ut till Gunnebo och grillade vid sjön. Ett bra avslut på dagen.