Monthly Archives: juli 2014

På väg

Så glad! På väg hem från Friskis efter ett bra pass med armbrytarspecifika övningar. Så himla roligt att vara igång igen!
 
Ryggen (diskutbukningen) har börjat spöka lite (igen), men väljer jag ”snälla” övningar så känns det ok, men det stör mig.. och faktum är väl att jag uppenbarligen inte är 20 längre.
..och borde väl lyssna bättre på Stefan. Men det är svårt att lära gamla hundar att sitta..eller vad det heter?

Imorgon är det armbrytarträning igen och det funkar iallafall!  Can’t wait!

image

Äääääntligen!

Efter en tids vila från armbrytningen är jag tillbaka vid bordet igen. Jag körde på intensivt i våras och överansträngde fästen i armbågarna – det tar sin tid för kroppen att anpassa sig – och tyvärr är inte alltid huvudet med.
Nu är jag iallafall fit for fight igen och jätteglad över att kunna köra igen.
[plats för fanfar]

Kört ett par pass sista veckorna och det med ett stort leende inombords. Love it!

image

Varmt!

Vilken värme! Nästan overklig tropisk hetta.

Lediga dagar. Bus,bad och glass om vartannat, långa promenader, kvällsjogg och tid för tanke och reflektion.

Men dåligt för träningen. Jag blir trött och seg av 30 graders värme och det 110 % fokuset ligger på minus. Jag har kommit av mig lite, men känns helt ärligt så illa. Jag njuter av varje sekund.

Livet är här och nu.

image

Nöjd kille. Korvmacka och saft mellan doppen. (Delsjöbadet)

I Paradiset

Just nu är vi på semester hos svärföräldrarna uppe i Dalarna. Eller Paradiset som jag kallar det.
Jag älskar att vara här uppe, så otroligt vackert.

Dagarna springer iväg men försöker njuta av varje minut. Algot stortrivs och älskar att vara med Farmor och Farfar. Bästa svärföräldrar, finare människor får man leta efter!

Stefan och jag tränar på, vi har lite strongmangrejer som vi plockat ihop och kvickt ordnades en släde som vi tränar med och har dessutom cyklat mountainbike ett par dagar. Snälla svärfar lånade ut sin tävlingscykel. Det är verkligen skillnad på cykel och cykel! Kändes väldigt lyxigt att trampa iväg med cyklarnas ferrari. Vi har kört en fantastisk tur här, 10 km lite drygt – upp till ett berg som heter Hästbergsklack. Mjölksyrebackar så det står härliga till, men väl uppe är det en vidunderlig utsikt. De sista 700 m måste man gå och den biten är grymt seg efter alla backar. Det märks tämligen tydligt att jag inte tränar uthållighet utan styrka och explosivitet.. Men otroligt nyttigt och galet kul.

Vi njuter!

image

Algot med sin cykel som han fick av Farmor och Farfar. Lycka!

image

Varma dagar, 28-30 grader. Mallorca kvittar!

image

Utsikten från Hästbergsklack

image

En lisa för själen!

Borås, Borås!

Imorgon styr vi åter kosan mot Borås, det har blivit täta turer på sistone. Imorgon för att titta på SM tävlingarna i styrkelyft och heja fram Elin mot nya rekord. Ska bli fantastiskt roligt att träffas och dessutom bokat dejt med bästa Cilla.  Passar på att åka förbi pappa på vägen hem.

En rolig sak är förresten  att det i år är fler damer än herrar som tävlar i tyngdlyftning och styrkelyft. Ett trendbrott kanske? Kul att fler tjejer vågar ta plats! Läs gärna artikeln från SVT .

Ha en skön dag!

Kram

 

Algot och Morfar vid födelsedagsfirandet 22 juni.

Algot födelsedag

Tiden går fort..

Pappa Algot

2 månader Algot.