Monthly Archives: april 2014

Träning i Skänninge

Igår åkte Stefan, Algot och jag upp till Skänninge AK för armbrytningsträning. På plats var delar av landslaget och dessutom en del av Skänninges egna brytare. Det var jättetrevligt att besöka klubben,  härliga människor och väl arrangerat. Roine Eklund höll i träningen och jag fick många nya tips och råd för att komma vidare i sporten.Stort tack! :-)
På plats var även bla Super-Sara Nyberg, Emma Phil, Elina Persson och Kristina Jonsson som nu laddar upp för EM som går i Azerbadjan i maj. Det är otroligt värdefullt att få träna med så rutinerade brytare och dessutom få nya vänner i sporten. Stort lycka till på EM! :-) Måste säga att Kristina var en härlig kvinna!

Nu är jag megaladdad inför nästa pass, tjohoo vad roligt det var igår! :-)

Stefan har förresten bloggat i vår klubb-blogg om dagen, kika gärna in! Där kan du också läsa andra medlemmars inlägg!

image

På vägen hem stannade vi till i Gränna, åt en god bit lax på en restaurang i hamnen och så fick Algot leka och busa av sig på en lekplats..och konstaterade att vattnet inte var så jättevarmt än.. men snart!

image

Må väl
Kram!

Torsdagspasset

Snart dags för att ge oss iväg till Active för armbrytning. Helt slut idag, pass kvar på gamla extra jobbet innan uppsägningstiden gått ut och schemalagd brevidgång på nya stället. Lite too much en period framåt men det är ju övergående. Bit ihop och kämpa Jossan! Det finns ju kaffe, eller hur? 😉

Ser fram emot söndagens träning i Vadstena, blir ett roligt avbrott i en ganska fullsmockad månad.

Ha det gött!
Kram :-)

Härlig påsk!

Då var påsken över för den här gången. Jag har njutit av ledighet, påskgodis och mys med familjen. Och tränat!

Jag fick en glad överraskning på min födelsedag, mina svärföräldrar kom på besök från Dalarna! Jag gillar dem jättemycket och det känns faktiskt lite tomt nu när de åkt.. Vi åker upp i juni så det dröjer inte alltför länge tills nästa gång iallafall.. Pappa kom också förbi och det var riktigt mysigt att umgås allihopa :-)

Mitt i allt fick Algot en släng av magsjuka under Påskdagen men försvann lika fort som den kom, tack o lov. Tydligen hade det gått på dagis och den här gången slapp vi inte undan.. Hoppas det dröjer hundra år till nästa gång.

Mellan godisfrossandet har jag tränat också, i lördags med ett härligt gäng som slöt upp på Seminoff. Thilda, Johanna, Daniel, Mikael och Stefan. De var så himla gulliga och hade köpt blommor och påskägg till mig. Tack än en gång!

I söndags kom Johanna och Cecilia och körde armbrytning. Ett bra pass och ser fram emot torsdag då vi kör på Active igen med Fia som varit i Storuman över påsk.

Just nu känner jag att jag har ett bra flyt i träningen, förutom att ryggen krånglar till den milda grad att jag trodde att jag fått diskbråck härom veckan.Det är bättre nu men får stå över marklyft och knäböj ett tag. Det blir desto mer armbrytning :-)

Ha en fin dag!
Kram

image

Härlig helg

Huu..vad segt det var att gå upp imorse. Ett par dagars ledighet sätter sina spår, eller .. man vänjer sig lite för fort vid det. Det har varit väldigt skönt och en välbehövlig laddning för den här veckan. Jag börjar nytt jobb imorgon vilket känns spännande och intressant men såklart också med lite fjärilar och nervositet i magen över en ny arbetsplats och nya kollegor. Det blir nog bra!

En titt i kalendern och jag konstaterar att tiden verkligen går på tok för fort. På fredag fyller jag 36 år. Trettiosex! Hallå? Var det inte 25 förra året? 

Ha en fin dag!

Kram ♥

Dagens böjpass

Nya vinklar, ny teknik –  utan mina gamla skor . Dagens böjpass kändes bra, lite vingligt än på större vikt – men det kommer!
Avslut med assistansövningar för att stärka kroppen ytterligare.

image

Gummibandsträning

Glad att jag har världens bästa sambo som också är en grym coach.
Kika gärna in på hemsidan om du vill ta din träning till en nästa nivå, eller kanske behöver hjälp att komma tillrätta med värk och efterhängsna skadeproblem?

www.seminoff.se
 

Bonde söker fru

image
Jag älskar tv programmet ”Bonde söker fru” och ser verkligen fram emot en ny säsong – faktiskt ännu mer när jag fick höra att Sebastian Davidsson, ett av toppnamnen inom Strongman – och dessutom Gnosjöbo skulle vara med. För er som inte vet ärbjag uppvuxen där och minns Sebastian som barn, min bror och han hängde en period. Sebastian är en väldigt trevlig och ödmjuk kille och jag hoppas att han hittar kärleken, förhoppningsvis i programmet!

Lycka till Sebbe :-) Och skriv nu för tusan alla singeltjejer!

Tv4 om deltagarna.