Monthly Archives: september 2013

Är det dag eller natt?

Känner mig i ett extremt zoombiemood just nu. Jag har börjat en tjänst på ett nytt bolag och har samtidigt kvar några pass på mitt gamla jobb vilket innebär en salig blandning av dag/kväll/natt pass den här veckan. Just nu vet jag inte riktigt om det egentligen är dag eller natt för mig.
Ett par dagar till, sedan ska allt flyta på som vanligt och dygnsrytmen bli normal igen.

Jag är väldigt tacksam över min älskade sambo som ställer upp på med allt på hemmaplan och inte minst, håller reda på mig när det blir lite väl snurrigt. Som tex igår när han  hejdade mig när jag var på väg till kvällspasset med tröjan ut och in..

Nu ska jag förbereda en föreläsning jag ska hålla på Semioff senare i veckan.

 

Ha en toppendag!

Hejdå Morfar

I fredags hölls begravningsgudstjänst för Morfar, ett sista farväl. Känns overkligt att han är borta, en del människor vill man liksom alltid ska finnas.. det blir ett så smärtsamt uppvaknande när man påminns om livets gång och dess förgänglighet. Avsked.

Det var en fin ceremoni med de närmaste inom familjen, precis så som jag tror att Morfar skulle ha uppskattat att ha det.

Ett citat jag bär med mig;

Man ska samla på snälla människor”

Mys!

Idag är jag ledig så Algot är hemma från dagis och vi har haft en riktig mysdag tillsammans,i förmiddags var vi på Valhallabadet och badade. Det är onekligen något visst med vatten och barn..vare sig det är vattenpölar, bada i pool eller i hundens vattenskål.. 😉

Väl hemma igen åt vi pannkakor och nu sover han middag och jag ska packa lite inför resan till Skåne, vi reser ner imorgon för Morfars begravning.

Jag älskar verkligen familjelivet, Algot och Stefan är det bästa som hänt mig :)

Ha en fin dag!
Kram

Dagens pass

Idag har jag haft ”aktiv vila” på schemat,simning 1000 m på Valhallabadet. Jätteskönt pass!

En smula förundrad när man i duscharna kunde läsa ett anslag,

”Färga inte håret i duscharna på Valhallabadet”

Vad är det för fel på folk?

Armbrytning!

I söndags var jag och provade armbrytning på ”Göteborg armsport” armbrytarklubben här i Göteborg som visade sig vara ett jättetrevligt gäng. Jag tränade litegrann då jag bodde i Gävle, men det rann ut i sanden då jag flyttade och har tänkt flera gånger att jag skulle vilja börja igen, men det har inte varit läge eller kommit annat i vägen.. I söndags mötte jag upp Fia Reisek som jag träffade då Armsport elite hade sitt träningsläger på Seminoff för snart ett halvår sedan, hon är en grym armbryterska och  kom nyligen hem från VM i Polen med silvermedalj! Fia är super trevlig och tog sig verkligen tid att visa och instruera och när jag väl kom igång minns jag hur himla kul det är :)  Tack för att jag fick komma!

Jag träffade även Johanna Isaksson som jag fick köra lite mot och det var verkligen inspirerande att få möta dessa duktiga brytare.Nu ska jag försöka träna armbrytning en dag i veckan och lägga till ett par övningar i min ”vanliga” styrkelyftsträning. Jag tränar  knappast aldrig armar, så det blir lite prio på dem nu.

:)

På tal om armbrytning, de flesta känner säkert till filmen ”Armbryterskan från Ensamheten” med Heidi Andersson – om du inte sett den är den väl värd att se!

Här följer en liten intervju med Heidi om förebilder. Kloka ord!