Category Archives: Toughest race

Det tar sig!

Nu börjar nya gymmet på Seminoff ta sin form, utrustningen börjar komma på plats och bara lite små saker återstår. Ett rep skall upp i taket tex. Det blir ett bra koncept med bredd där det finns möjlighet att träna allt från strongman och tyngdlyftning till crossfit och armbrytning. För en person som mig, med obotlig träningstouretts så kliar det verkligen i fingrarna och vill köra allt, genast! Förhoppningsvis så känner våra klienter likadant när de tar foten över tröskeln. Trevligt, trivsamt i inspirerande genuin miljö!

I slutet av månaden håller vi invigning och därefter finns möjlighet att boka pt- pass.
Så himla kul med allt som händer nu ☺

image

image

image

Lite bilder från igår då ”möbleringen” var i full gång. 

Ha en fin dag!
Kram

På glada fötter

Den här lördagen startade jag med löpträning ute i Delsjöskogarna, perfekt väder och nästan lite känsla av vår i luften. Mycket backar på schemat och kroppen kändes fräsch, en känsla av att ”idag-skulle-jag-kunna springa-hur-länge-som-helst”. Jag är riktigt nöjd med mina nya löparskor från Inov-8 (trailroc). Tidigare har jag alltid haft skor med mycket dämpning men efter lite problem med ena knäet har jag istället satsat på ett par skor med ”barfotakänsla” och det passar mig väldigt mycket bättre!

Efter lite familjemys så ska jag strax iväg till jobbet för långpass, slutar kl 10 imorgon fm. Jag trivs super med mitt jobb, men det känns lite i mammahjärtat just nu..

Trevlig helg! 

Kram

image

Vår i luften!

Funktionell träning

..är nog det nyttigaste men också det jobbigaste som finns! Känner mig helt slut i kroppen efter ett pass på F&S Kungsgatan. Armgång, chins, frivändningar, rep, ringar, polymetrics, trx.. hela kroppen fick minsann jobba.Jag har helt klart underskattat en del moment och emellanåt undrade jag hur klen jag egentligen är..
Det finns en del att jobba på.. men skam den som ger sig! Och det underlättar att det är så himla rolig träning :-)

image

Battlerope

Toughest race

För en tid sedan skrev jag om nya träningsmål under året och för att då ”outa” är det här ett av dem! Den 18 oktober  tävlar jag och min vän Cilla Nilsson i tävlingen ”Toughest race” som går här i Göteborg. En jätteutmaning men som känns otroligt spännande och motiverande. (Vi är lika galna småbarnsmammor båda två, så det här kommer bli grymt!)

8 km löpning och 40 hinder skall avverkas.Det kommer bli otroligt tufft och prövande men vi är rejält laddade för uppgiften och träningen mot målet kommer du att följa i bloggarna.

Nu kör vi! :)